húzós táskák...

 

Több termék rendelése esetén is csak egyszeri szállítási díjat számítunk fel.

 

 

ÁTVÉTELI LEHETÖSÉGEK

DÍJAK ELÖRE UTALÁSSAL

DÍJAK UTÁNVÉTTEL

Előre egyeztetett személyes átvétel esetén (Budapesten, Szentendrén vagy Pilisszentlászlón)

díjmentes

díjmentes

Webox automataból

megszűnt

megszűnt

Posta automatából

900

1200

Postán maradó levélként

500

1200

PostaPonton/ Postafiókban

500

1200

Futár által kiszállítva

1300

1500

Postai csomag házhoz szállítva

1500

2000

 

Átvételi lehetőségek

 1. Zipbag személyes átvétel egyeztetett helyszínen
 2. Házhoz szállítás futárral, vagy postással
 3. WEBOX csomagautomatából 80 ponton országszerte (automaták listája)
         - https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod
 4. POSTA csomagautomatából 48 ponton országszerte (automaták listája)
         - http://www.postapont.hu/vasarloknak/partner-webshopok/ 
 5. MOL töltőállomáson közel 100 ponton országszerte (töltőállomások listája)
         - http://www.postapont.hu/vasarloknak/partner-webshopok/
 6. COOP üzletben közel 100 ponton országszerte (üzletek listája)
         - http://www.postapont.hu/vasarloknak/partner-webshopok/
 7. Postafiókban több száz ponton országszerte (postafiókok listája)
         - http://www.postapont.hu/vasarloknak/partner-webshopok/

 

Fizetési lehetőségek

 

 1. Banki utalással előre
 2. Bankkártyás fizetéssel a vásárlás véglegesítésekor Maestro, Mastercard, Visa, kártyákkal
 3. Személyes átvételi pontnál készpénzben
 4. WEBOX csomagautomatánál bankkártyával
 5. POSTA csomagautomatánál bankkártyával
 6. MOL töltőállomáson készpénzben és bankkártyával
 7. OOP üzletben készpénzben és bankkártyával
 8. Postafiókban készpénzben és bankkártyával
 9. Futárnál készpénzben (utánvét)
 

Mikor kapom meg a megrendelésem?

A szállítási idő, szállítási módonként változhat, de maximum 5 munkanap.

 

Hogyan fizessek?

1. Fizetés banki utalással

Átutalás/ előre fizetés esetén e-mailben értesítünk az átutalás pontos összegéről és a számlaszámról. Csak a megrendelés ellenértékének teljesítése után áll módunkban a terméket továbbítani az általad választott módon és az általunk meghatározott feltételekkel.

Banki adataink: Antos Balázs e.v.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10402166-50526783-76691007

 

2. Fizetés bankkártyával

A webáruházban bankkártyás fizetésre a vásárlás véglegesítésekor van lehetőség a Simple Pay (OTP Mobil) fizetési rendszerén keresztül. A vásárlás kiegyenlítése a Simple saját fizetési oldalán történik. A tranzakciók biztonságosak és kódoltak. A vásárlás kiegyenlítése történhet Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron és American Express kártyával.

3. Fizetés utánvéttel

Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor a csomag  átvételekor fizeted ki a megfelelő összeget, ami a megrendelésed összegéből, a szállítási díjból és az utánvét költségéből áll. Webox csomagautomata esetén ez a szolgáltatás díjmentes. Postai utánvét költsége a szállítási díjon felül értendő, melynek összege 500 Ft.

 

Hogyan kapom meg a megrendelésem?

1. Személyes átvétel esetén

A ZipBag honlapon keresztül internetes vásárlásra van lehetőség, hagyományos boltot nem üzemeltetünk. Pilisszentlászlón van a műhelyem de esetenként Szentendrén vagy Budapesten is járok, ahol kereshetünk lehetőséget a személyes találkozásra. Ha megrendelésedet személyesen szeretnéd átvenni, a szállítási mód kiválasztásakor a személyes átvételt választod. Az átvétel előtt mindenképp felvesszük Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk. Megrendelés és időpont egyeztetés hiányában, nem áll módunkban kiszolgálni. Csak készpénzes fizetés lehetséges.

 

2. WEBOX csomagautomta esetén az ország 80 pontján

- a szállítás költsége 600 Ft - fizethetsz banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel előre és bankkártyával a csomag átvételekor - a csomagok 1-2 munkanap alatt érkeznek meg az automatába - 3 napig veheted át csomagot, majd visszaküldik nekünk A Webox terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés. Hetente kétszer adom át a csomagokat a Weboxnak, ami másnapra bármely választott csomagautomatába megérkezik. A feladásról emailben értesítést küldünk. Csomagjod a kiszállítás alatt nyomon követheted az általunk küldött azonosító segítségével a következő weboldalon. Csomagod megérkezéséről a WEBOX emailt és SMS-t küld Neked, így fontos, hogy telefonszámodat pontosan add meg. Bővebb információt a WEBOX oldalán találsz! Csomagátvétel módjáról ebből a videóból tájékozódhatsz:

 

 

 

4. POSTA csomagautomata esetén az ország 48 pontján

- a szállítás költsége 500 Ft - fizethet banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel előre és bankkártyával a csomag átvételekor - a csomagok 1-2 munkanap alatt érkeznek meg az automatába - 2 napig veheted át csomagot, majd telefonon egyeztetnek Önnel  A Posta csomagautomaták országszerte bevásárlóközpontoknál, forgalmas csomópontoknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés. Hetente kétszer adjuk át a csomagokat a Postának, ami másnapra bármely választott csomagautomatába megérkezik. A feladásról emailben értesítést küldünk. Csomagod a kiszállítás alatt nyomon követhető az általunk küldött azonosító segítségével a következő weboldalon. Csomagod megérkezéséről a POSTA emailt és SMS-t küld Neked, így fontos, hogy telefonszámod pontosan adjad meg. Bővebb információt a POSTA oldalán talál! Csomagátvétel módjáról ebből a videóból tájékozódhat:

 

 

 

5. PostaPont, Postán maradó, MOL töltőállomás, COOP üzletek esetén az ország közel 3000 pontján

- a szállítás költsége 500 Ft - fizethetsz banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel előre, készpénzzel és bankkártyával a csomag átvételekor - a csomagok 2 munkanap alatt érkeznek meg a PostaPontra - 5 napig veheted át csomagot, majd visszaküldik nekünk

Magyarország több mint 2100 településén, több mint 2500 PostaPonton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudod venni rendelésedet. Ezek a PostaPontok többségükben Postahivatalok, kisebb részben MOL benzinkutak és COOP üzletek. Nyitva tartásuk pontonként változó. A PostaPontokon fizethetsz készpénzzel és helyenként bankkártyával is. Hetente kétszer adjuk át a csomagokat a Postának, ami 2 munkanap alatt kiérkezik a választott PostaPontra. A feladásról emailben értesítünk. Csomagodat a kiszállítás alatt nyomon követheted az általunk küldött azonosító segítségével a következő weboldalon. Csomagod megérkezéséről a POSTA emailt és SMS-t küld Neked, így fontos, hogy telefonszámod pontosan add meg. Bővebb információt a PostaPont oldalán találsz! Az adott ponton 5 napig várja rád a csomagod, utána automatikusan visszaszállítják nekünk. Amennyiben Postahivatalba kérted a csomagot, úgy vidd magaddal személyi igazolványát és lakcím kártyát is, mert a Posta kollégái átvételkor ellenőrzik, hogy az átvételnél megjelölt személy egyezik-e az átvételre érkezővel.

 

6. Országszerte MPL futárral saját címre

- a szállítás költsége 1000 Ft - fizethetsz banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel előre és készpénzzel futárnak (utánvét) csomag átvételekor - a csomagok 2 munkanap alatt érkeznek meg a megadott címre - kiszállítás munkahelyre vagy lakásra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között

A futár munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között munkahelyedre vagy lakásodra viszi a csomagot. Javasoljuk, hogy akkor rendelj futáros kiszállítást, ha 9.00 és 17.00 óra között Te vagy megbízottad a helyszínen át tudod venni a csomagot (és ki tudod fizetni az esetleges utánvét összegét). Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Hetente kétszer adjuk át a csomagokat a Postának, ami 2 munkanap alatt kiérkezik a megadott címre. A feladásról és a csomag azonosítójáról emailben értesítünk. Csomagodat a kiszállítás alatt nyomon követheted az általunk küldött azonosító segítségével a következő weboldalon. Bővebb információt a PostaPont oldalán találsz!

 

Külföldi megrendelés

Igény esetén külföldre is vállalunk szállítást eseti egyeztetett feltételekkel.

A Szállítási feltételek az Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan része.

 

 

Táskák, tárcák találomra...