húzós táskák...

GYIK

 

Lehet egyedi táskát is rendelni?

Hát hogyne! Válassz színt, méretet, és formát. Megrendelésed kb 2 héten belül tudjuk teljesíteni. Ha épp nincs készleten a kívánt szín, akkor sajnos pár hetet csúszhat a teljesítés. Céges megrendeléseket is várunk, közös, vagy akár saját logóval. Egyeztetés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Hogyan mosható a ZipBag?

Semmi gond, szükség esetén mosógépben moshatóak a táskák, csak mindig zárjuk be teljesen a cipzárakat. A táskák alapanyaga ugyanolyan cipzár, mint ami bármely ruhánkban használatos, ezért 40 fokon mosható.

 

Elszakadt a Zipbag táskám! Milyen jótállást vállaltok rá?

Ajjaj, el se hiszem! Hát, sajnos akármilyen precízen megvarrjuk, ilyesmi nagyritkán előfordulhat. A cipzárban lehet anyaghiba, vagy a varrás is elcsúszhat. Ilyenkor egyedileg kell megvizsgálnunk a problémát, de többnyire megjavítjuk, vagy pótoljuk a táskát, vagy levásárolható az új ára a webshopunkban, feltéve, hogy a károsodás nem a hétköznapi használat következménye volt. Persze a legfontosabb, hogy egy használható ZipBag táska legyen ismét a birtokodban. A vásárlást követő három évben fordulhatsz hozzánk ilyen panasszal.

 

A ZipBag táska, amit kaptam, nem tetszik mégsem. Visszacserélhetem?

Persze, nem gond. Egy héten belül küldd vissza, és megküldjük az árát, vagy egy vásárlási utalványt ahhoz, hogy választhass egy olyan táskát, ami már megfelel az elképzelésednek. Ehhez azért a visszaküldött táska legyen hibátlan, újszerű állapotban.

 

Mit bírnak a táskák?

Én 8 kilóval teszteltem őket, mert ennél többet nem szívesen vennék a vállamra. Eddig bírták.

 

Csináltok hátizsákot is?

Igen, csinálunk, de kizárólag csak egyedi megrendelésre. A hátizsák is csak egy rekesszel készíthető, lehet átlós, vízszintes vagy függőlegesen csíkos cipzárral. Állítható pántokkal.

 

Milyen alapanyagot használtok?

A táskák alapanyaga Magyarországon gyártott, Öko-Tex Standard 100 által bevizsgált cipzár, mely egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz (lásd: http://www.concordia-zipper.hu/cegism/01_05_human.htm). A táskákhoz több mint 60 féle különböző színárnyalatú cipzárt használunk, amiket egyedileg számunkra festenek.  

 

Miért nincs zsebes vagy többrekeszes verzió?

Sajnos az alapötlet nem engedi ezt meg: mivel kitartok amellett, hogy minden ZipBag táskám valóban egyetlen csíkra lebontható legyen, ezért nem tudok bélést használni, vagy zsebet belevarrni. Ehelyett inkább külön „zsebek” vásárolhatók az apró tárcákból vagy neszereszekből válogatva, és ezek a külön bedobott zsebek aztán áttehetőek bármelyik másik táskádba is.

 

Hányféle Zipbag készül?

Eredetileg 17 féle szabásmintát találtam ki és védettem le (átlós egy szálból, két szálból, vízszintes, függőleges csíkos, csavart, övtáska, stb), és ezekből 5 féle táskát, 10féle cipzártárcát folyamatosan készítek, de időnként (akár véletlenül) további fazonokat is csinálok. Mivel 60 féle színárnyalatú cipzárral dolgozom, több mint 200.000 féle 2-3 színű színkombinációt tudok összeállítani, ezért mondhatom, hogy a cipzártáskák kifogyhatatlan variációját tudom elkészíteni. Persze próbálom nem ismételni a már legyártott dizájnokat.

 

 

 

 

 

Táskák, tárcák találomra...