húzós táskák...

A táskákról


A ZipBag cipzártáskák egy vagy két spirál alakban összevarrt cipzárból állnak. A táskákra jellemző, hogy egyetlen zipzárcsíkká bonthatóak. A táskákon a cipzárnyitók bárhova húzhatóak, a táska az eredeti alakját visszanyeri, amennyiben valahol a két szemközti cipzárkocsi találkozik. A nyitókat a biztonság kedvéért akár a belső oldalra is áthelyezhetjük. A ferdén csíkos táskákat érdemes két irányba nyitni felül, középen, így ugyanúgy pakolható, mint bármely hagyományosan, felülről nyíló táska. A táskák maguktól nem nyílnak ki, csak ha elhúzzuk a kocsit, mivel úgynevezett automata, azaz fékkel ellátott cipzárkocsikat használok. A táskákon minden varrás duplán megerősített és rendkívül strapabíró.
   Minden táskám, tárcám, és tolltartóm egyedi: színben, formában és méretben különböző. A Zipbag táskák formatervezési mintaoltalommal védettek és a Képző- és Iparművészeti Lektorátus által zsűrizettek.
   A táskák alapanyaga Magyarországon gyártott, Öko-Tex Standard 100 által bevizsgált cipzár, mely egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. A táskákhoz több mint 60 féle különböző színárnyalatú cipzárt használok, amikből több mint 200.000 színkombinációban tudok egy- két- és háromszínű táskákat összeállítani. Rendelésre tetszőleges egyedi színek (pl céges színek, fociklubbok színei) is kérhetők.

.

 

 

 

 

 

 

 

Táskák, tárcák találomra...